Förkylningstider

Höst betyder förkylningstider. Det märks inte minst på dotterns skola där någon är hemma och är sjuk så gott som varje dag. Vi har dock klarat oss hittills *peppar peppar*. Vi ser till att äta mycket vitaminer och är noga med att tvätta händer och sådant. Fast egentligen tror jag inte att det spelar så stor roll vad man gör, men man kan ju försöka i alla fall. Även på mitt jobb är det några som varit hemma, så jag väntar väl egentligen bara på att det ska vara min tur snart.höst

Idag är det verkligen en sådan där typisk höstdag när regnet öser ner och himlen är grå. Jag gillar faktiskt sådana dagar. Det är så mysigt att sitta inne och höra regnet smattra mot rutorna. Och så länge man har rätt kläder är det faktiskt ganska mysigt att vara ute också, I alla fall en stund. Luften blir så härligt frisk av ett höstregn!

This entry was posted on October 9, 2014 at 12:54 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply