Äntligen uterum!

Vi har funderat på och längtat efter ett uterum i flera år, och nu ska det äntligen bli av. Med ett uterum slipper man ju sitta inne bara för att det är lite trist väder. Även kalla, regniga och blåsiga dagar kan vara mysiga om man har ett uterum. Då kan man liksom njuta av hela sommaren, och dessutom förlänger man sommarsäsongen eftersom man kan sitta i sitt uterum även på våren och hösten. Vi har ett fristående trädäck på tomten och det är jättehärligt när det är uppehåll och lagom varmt, men om man ska vara ärlig så är ju de dagarna ganska få i den svenska sommaren. Med ett uterum får vi det bästa av två världar, så att vi kan anpassa oss efter vädret. Det ger så många fler möjligheter.

Dessutom är det ju snyggt med uterum. Jag tycker alltid att det ser så mysigt och lyxigt ut när man passerar ett hus med uterum. Och så ser man att det sitter någon där inne och njuter, kanske med en filt och en bok om det är regn och rusk, eller med en kaffekopp i solen. Jag längtar verkligen! Tyvärr blir det inte riktigt än, men nu är det i alla fall bestämt att det ska bli av så jag får väl vara glad över det så länge. Vi ska anlita Uterumsmästarna (www.uterumsmastarna.se) som vi har hört ska vara riktigt bra, både genom det vi har läst på nätet och det man har hört från vänner och bekanta.

uterumsmästarna - mästare på uterum

Det handlar ju om ett hyfsat stort projekt så det gäller ju verkligen att man får kvalitet och ett bra pris. Man vill ha ett uterum som håller länge helt enkelt, och man vill inte betala några överpriser i onödan. Nu hoppas jag bara att tiden går snabbt så att jag snart kan sitta i mitt uterum med en filt och en bok eller en kopp kaffe i solen!

This entry was posted on August 31, 2015 at 9:27 am and is filed under Allmänt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply