Blir så arg!

För några dagar sedan var jag ute och gick med hundarna på eftermiddagen. Det hade redan blivit mörkt och marken var full av höstlöv. Jag såg med andra ord inte riktigt var vi satte fötterna. Helt plötsligt hör jag hur Hugo skriker till och sedan börjar han halta. När jag tittade på hans tass satt det en vass glasbit fast i trampdynan. Jag blir så arg! Jag förstår inte varför man ska kasta skräp i naturen, och speciellt inte sådant som andra kan göra sig illa på. Vissa tycker att det är roligt att kasta glasflaskor så att de går sönder, och jag hoppas innerligt att de själva kliver i glas någon gång… Karma, ni vet. Så kanske de kan tänka till lite nästa gång.

Hugo fick åka till veterinären och sy lite i tassen. Nu får han gå med strumpa och plastpåse på foten när vi går ut så att såret inte ska bli blött och smutsigt. Fast det är bara korta rastningar, längre promenader får han ta när tassen har läkt. Det var väl lite tur i oturen att det hände nu på hösten ändå, för det hade varit mycket tråkigare om det hände på sommaren och vi hade fått lov att ta en paus i agilityträningen. Men ändå, det är väldigt irriterande och jag tycker synd om Hugo!

This entry was posted on November 20, 2014 at 1:27 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply