Fantasi i det ovanliga

Det finns produkter på marknaden som inte direkt lämnar mycket åt fantasin. De ser ut som de gör, rakt upp och ner och du som kund har inte så stora möjligheter att påverka hur de ser ut. Det kan tyckas tråkigt en del gånger, men ibland så är det nödvändigt att produkterna ser ut på ett visst sätt för att funktionen ska finnas där. Dock finns det de produkter som verkligen kan överraska, och ofta har det att göra med producenter som vågar tänka utanför boxen och testa på nya vägar. En sådan produkt är bland annat garageporten, vilket jag fick lära mig när jag skulle hjälpa min mamma och pappa med att bestämma vilken garageport de skulle byta till.

Ni kan tänka er hur tråkig jag tyckte att uppgiften var till en början. Att få frågan om man kunde hjälpa med att välja ut garageport är väl inte direkt något jag bli superexalterad av, jag är en ganska konstnärlig själ och att välja bland garageportar kunde ju definitivt inte vara något som skulle kunna kittla min kreativa nerv. Men ack så fel jag hade och ack så glad jag är över att jag ändå beslutade mig för att hjälpa till.

Det är visserligen så att det finns sina begränsningar för hur mycket man kan påverka utseendet på en garageport, men om man tittar på garageportar från Sandögruppen så är det tydligt att de har gjort allt i sin makt för att vi som kunder ska kunna forma våra alldeles egna, personliga, garageportar. Ingen annanstans hittade vi den här breda möjligheten, där man kunde få bestämma bland annat, färg, mönster och om man ville ha fönster eller inte. Vi satt länge och väl innan vi kom fram till en bra lösning, men jag trodde aldrig att det kunde vara så roligt att köpa en garageport!

This entry was posted on March 27, 2015 at 2:09 pm and is filed under Allmänt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply