Flyga utan vingar!

I år så slog vi till lite extra på jobbet i samband med den traditionella vinterfesten. Normalt så brukar vi som mest boka ett antal bord på en lite finare restaurang, men i år så anlitade vi en eventbyrå för att göra någonting lite extra. Det vi provade på var a flyga, men inte i flygplan eller helikopter eller liknande, utan helt på egen hand som superhjältar ungefär. Låter det omöjligt? Det är det inte alls utan det handlar i stället om kraftiga luftstrålar i en vindtunnel. Helt obegripligt häftig och jag vill verkligen prova det igen. Om du får chansen att prova på det (det kallas Bodyflight) så ta den!

Adrenalinkick
Bodyflight är verkligen en adrenalinkick utan dess lika, helt sjukt omtumlande och häftigt. Jag har sagt det några gånger i det här inlägget nu, men det är värt att upprepas. Är du intresserad av Bodyflight så anordnar Perfect Event, perfectevent.se, sådana. Det var dem vi anlitade och vi var alla 100% nöjda med dagen. Chansen är rätt så stor att vi kommer att anlita dem flera gånger i framtiden. Trots att de är väldigt nystartade så fungerade allt perfekt – de kan verkligen sina grejor!

Bodyflight arrangerat av Perfect Event.

Perfekt avslutning
Men det var inte slut i och med Bodyflighten, utan evenemanget fortsatte efteråt, med besök på en väldigt fin restaurang, 39Wäst. Fantastiskt god mat och en väldigt skön och lugn stämning som gjorde att man kunde landa (haha!) efter Bodyflighten. Jag måste säga att det nog var en av de absolut bästa dagarna i mitt liv. Det är så trevligt att ha arbetskamrater som man verkligen trivs med och tycker om att umgås med även utanför jobbet. På så vis måste jag säga att jag har haft en väldig tur i livet. Flera av mina vänner brukar klaga över hur jobbiga deras arbetskamrater är. Men det drabbar aldrig mig!

This entry was posted on January 23, 2016 at 3:23 pm and is filed under Allmänt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply