Hösten är på ingång.

Såhär i mitten av augusti märks det att hösten börjar knacka på dörren. Det har visserligen varit många varma dagar, men luften känns på något vis mer ren och uppfriskande, speciellt på morgonen när man cyklar till jobbet. Förhoppningsvis får vi njuta av några sommardagar till! Man får ta vara på kvällarna nu med grillning och mys på altanen, innan det blir för mörkt och kallt. Vi fixade faktiskt “fuskvärme” till altanen förra året, eller infravärme som det kallas. Med extra värme och en mysig filt kan vi nog sitta ute ett tag till!

 

Dagarna rullar på som vanligt, och det har inte hänt så jättemycket sedan jag skrev sist. Vi hade i alla fall en väldigt trevligt helg. Hela familjen reste ner till Skåne för att gå på min systers bröllop! Hundarna följde också med, men på själva bröllopsdagen lämnade vi in dem på ett jättefint hundpensionat. De verkade trivas utmärkt där. Vigseln var otroligt vacker, och festen efteråt var hur kul som helst. Det var roligt att träffa alla släktingar man inte ser så ofta.

 

Jag blev tillfrågad att sjunga en sång i kyrkan, och det kunde jag såklart inte tacka nej till. Jag älskar verkligen att sjunga, och har sjungit i kör sedan barnsben, men att sjunga solo gör jag helst inte. Självklart kunde jag inte tacka nej när min syster frågade, det är ju en stor ära att få sjunga på någons bröllop! Det blev Ted Gärdestads “För kärlekens skull”.

 

wedding

 

Idag är jag ledig och ska ta itu med att packa upp allas resväskor. Även om man tänker att man inte ska ha med sig så mycket blir det ändå en hel del till slut. Speciellt när man ska ha festkläder med sig. Men först ska jag bege mig ut på en uppfriskande promenad med hundarna!

 

Ha det bra tills vi hörs nästa gång!

This entry was posted on August 12, 2013 at 7:19 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply