Inspiration till köket

Sommar och sol och vad annat kan man då göra än att stå och slava i köket? Nu överdriver jag en del men det har blivit mycket att göra i köket på sista tiden, och då inte bara matlagning och bakning – även om jag gjort en hel del sådant också. Det handlar snarare om att jag till sist har förstått att köket är i behov av att fixas till lite. Det gäller speciellt köksluckorna, som nog i ärlighetens namn borde bytts ut för minst ett eller två år sedan. Jag tror jag blivit lite hemmablind och så van vid dem att jag inte tänkt på hur slitna de är och att de faktiskt inte alls passar speciellt bra in i köket.

Så det var bara att bita i det sura äpplet, kavla upp ärmarna och ta tjuren vid hornen. Dags att hitta nya köksluckor, även om det kostar en slant. Ut på nätet och leta, helt enkelt. Jag hittade sedan mina nya köksluckor på denna sida. Det är Mälarkök, som vad det verkar har en hel massa olika modeller att välja mellan. Nu har jag inte bestämt mig än, men det kommer helt klart att bli från dem som jag beställer mina nya köksluckor, inte minst för att de gör ett gratis hembesök där jag kan se material och färger live i köket så att säga.

Jag har som sagt inte bestämt mig ännu; det är nästan omöjligt att bestämma sig för vad som kommer att passa in hemma. Men jag ser mycket fram mot hembesöket, verkligen ett strålande initiativ av Mälarkök. Det där med att det är gratis, det gillar jag. Köksluckorna kostar ju en slant, och då gäller det att hålla nere på kostnaderna så mycket som möjligt. Men jag känner på mig att det kommer att bli toppen!

This entry was posted on July 7, 2015 at 11:09 am and is filed under Allmänt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply