Mer lyx till sommarfesten!

För ett litet tag sedan skrev jag om vår sommarfest på skansen och hur jag köpt en ny klänning att ha på mig just för det tillfället. Jag använder ju som jag skrev inte klänning speciellt ofta – bara vid vissa speciella tillfällen. Jag tycker att man måste få kosta på sig lite sådan lyx då och då, lyxen att få känna sig väldigt fin och uppklädd. Men det slutade inte med klänningen utan jag tog det hela ytterligare en nivå. Ska det vara så ska det vara ALLT helt enkelt! Jag tänkte också att jag ville överraska alla lite (inte så att jag måste ha uppmärksamhet hela tiden, men det är kul att överraska!).

Vad gjorde jag då? Jo, jag gick till www.loshar-online.se och kollade runt. Jag tänkte att jag skulle komma till sommarfesten med ett fantastiskt översvallande hårsvall. Till vardags har jag inte så jättelångt eller jättetjockt hår och trivs bra med det. Visst är det snyggt med jättelångt hår och så men det känns som om det skulle kräva lite väl mycket vård och omsorg för att må bra. Det har jag helt enkelt inte tid med till vardags! Som hundägare har man helt enkelt fullt upp! Eller så är det helt enkelt som så att jag är lat, det är en fullt rimlig möjlighet…

Hur som helst, jag har fått mitt löshår och testat det. Jag var lite orolig för att det skulle vara svårt att fästa det, men så var det inte alls utan det gick lekande lätt. Det fanns bra och enkla instruktioner hos Löshår-Online som beskrev hur det gick till. Jag tyckte först att de verkade lite väl kortfattade men nu förstår jag att det är för att det var så enkelt (mitt löshår är av Clip On-typ, den vanligaste). Och håret såg superfint ut om jag får säga det själv.

This entry was posted on May 29, 2015 at 7:49 am and is filed under Allmänt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply