Nu är det snart höst

Det börjar bli kallare nu, men frågar ni mig så tycker jag bara att det är skönt. Den här värmeböljan som vi hade under sommaren var stundtals riktigt jobbig, och även om jag älskar sommar och värme så tycker jag att det är riktigt skönt nu när det börjar bli svalare och man kan andas frisk luft igen. Just luften är verkligen något av det bästa med hösten, för den är så frisk och krispig! Jag älskar verkligen att vara ute på höstens fina dagar, och när det regnar kan man mysa ner sig i soffan utan att ha dåligt samvete.

Man brukar ju säga att det inte finns något dåligt väder utan bara dåliga kläder, och man brukar också säga att som hundägare måste man ut i ur och skur, men det stämmer inte riktigt tycker jag. Visst måste man ut och rasta hundarna, men när det regnar vill varken jag eller hundarna göra några längre vändor ute. Visst är vi ute i regnkläder och regntäcke ibland, men helst ligger vi inne och myser när regnet smattrar mot rutorna. Utomhusaktiviteterna spar vi till en finare dag!

Nu längtar jag tills löven sprakar av gult och rött, om man nu får säga så. Enligt vissa tar livet slut när sommaren tar slut, men jag uppskattar alla våra fyra årstider. Så det så!

This entry was posted on September 8, 2014 at 9:53 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply