Nytt favoritmärke!

Jag måste bara tipsa er om ett nytt hudvårdsmärke som jag har hittat! Eller, det är inte nytt, men det är nytt för mig. Sensai heter det och det finns både hudvård och makeup. Inte det billigaste märket du kan hitta, men som oftast så hänger pris och kvalitet ihop och jag märker verkligen vilken skillnad jag får när jag använder lite dyrare kvalitetsmärken. Dessutom har e-butiken Fina Mig riktigt bra priser på Sensai, plus fri frakt, så där har jag beställt från.

Jag vill bara påpeka att man förstås inte får bra resultat automatiskt bara för att man köper en dyr produkt, utan det handlar ju också om att man använder rätt produkter för sin hudtyp och att man använder dem på rätt sätt och i rätt kombination. Man har liksom ett visst ansvar själv också för att det ska bli lyckat, och så gäller det förstås att man hittar något som man själv trivs med också. Och det kan ju vara allt från att det är enkelt att använda till att det doftar gott. Det ska helt enkelt vara en kombination av bra resultat och en bra känsla.

När man trivs med något är det mycket enklare att göra det till en rutin, och det är ju det som är det viktiga när det gäller hudvård. Man kan inte förvänta sig resultat första gången man använder det, utan man måste skapa en hudvårdsrutin som man kan hålla, för att på sikt se resultaten komma. Och det har jag hittat med Sensai. Det har blivit en vana, en del av mina kvälls- och morgonrutiner, precis lika naturligt som att borsta tänderna. Och jag ser riktigt bra resultat!

Sugen på makeup
Sminket har jag inte provat utan jag har bara använt hudvården, men jag blir lite sugen på att beställa hem smink och testa. Det är ju så att smink och hudvård går lite hand i hand nu för tiden då mer och mer makeup blir hudvänlig och faktiskt har vårdande egenskaper istället för att bara vara som en kaka som ligger utanpå huden och gör den fet och oren. Och ett bra hudvårdsmärke borde ju rimligtvis också ha bra makeup!

This entry was posted on February 13, 2016 at 11:41 am and is filed under Allmänt. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply