Vi ska på bröllop!!!!

Åååååh, grattis till er Anja och Rickard. Äntligen blir det bröllop för min kära kusin och hennes man, och vi är bjudna att få vara med på deras underbara dag <3 I Juli smäller det, och dom har bokat kyrka i Leksand och så blir det bröllopsfest på Green Hotel sen. De ska tydligen ha en stor terrass med utsikt över Siljan. Wow, säger jag bara! Planeringstider – vad ska man ha på sig? För min del snurrar tankarna kring klädval såklart medan sambon jagar rätt på ett bra hotellrum åt oss. Det gick tydligen att boka direkt online på greenhotel.se men han lyckas inte klura ut om man kan bestämma utsikten från rummet när man bokar, så han skulle ringa hotellet sa han. Det var viktigt med utsikt mot vattnet, haha 🙂

Jag försökte få hans hjälp med att kolla på klänningar men det gick sådär, så nu fick barnen vara smakråd istället. Den yngsta tycker att jag ska gå naken (!) för att ”jag har sådan mysig mage”. Hahaha, ungar är underbara <3 Personligen tror jag inte att det blir naket direkt. Funderar på om jag kan använda den blommiga klänningen som jag köpte till Marias 30-årsfest eller om den är ”för basic” helt enkelt. Vad tycker ni? (Den ser ungefär ut som bilden här nedanför)
Fin klänning till bröllop
Om man tar den klänningen men köper en svart hatt till istället och ett par matchande klackar till så kanske man man ”piffa upp” det hela med lite accessoarer och få det lite festligare. Min plånbok tycker ju att jag ska hålla det på låg budget så återanvändning verkar vara det enda alternativet här för min del – även om jag föredrar att ha nya klänningar på nya fester. Det är ett visst obehag i att använda samma festklänning flera gånger, eller vad säger ni? Ha en fin vecka allihopa!

This entry was posted on April 9, 2016 at 6:08 pm and is filed under Familjen. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply